PRETRAGA

Jutarnji Program TV Puls

JUTARNJI PROGRAM TV Puls

JUTARNJI PROGRAM TV Puls je nagledanija emisija Televizije Puls. Emituje se svakog dana u godini, u trajanju od 75 minuta, od 9:00 do 10:15 časova.

JUTARNJI PROGRAM TV Puls je vešt spoj informativnih, edukativnih i zabavnih sadržaja, atraktivnih za gledaoce TV Puls. Pored VESTI, koje se u različitim formatima emituju u 9:05, 9:30, 9:45 i 10:00 časova, u emisiji se objavljuju TV prilozi i reportaže o najznačajnijim događajima i pojavama prevenstveno u regionu Kosovskog Pomoravlja, ali i šire. Redovne rubrike Jutarnjeg programa su i: „šta štampa štampa (pregled pisanja dnevnih novina), „dogodilo se na današnji dan“, „zanimljivosti sa interneta“, crtani filmovi i drugo. Značajan doprinos kvalitetu ove emisije pružaju i partneri TV Mreže: TV Mir u Leposaviću, TV Most u Zvačanu, TV Herc u Štrpcu i produkcija New Press u Čaglavici koji svakodnevnim slanjem TV priloga sa celog Kosova obogaćuju program i čine ga relevantnijim i kredibilnijim za gledaoce.

Centralni deo emisije predstavlja intervju ili tema emisije u kojima se određena pitanja i pojave novinarski obrađuju detaljnije.
Posebnu vrednost Jutarnjeg programa čine redovni kulturnoumetnički sadržaji, nastupi lokalnih kulturnoumetničkih društava, folklornih ansambala, muzičkih škola i lokalnih pop, rok i folk bendova...
Emisije Jutarnjeg programa TV Puls su dostupne i na internetu na adresi: http://rtvpuls.com/video.php

Urednica Jutarnjeg programa TV Puls je Maja Milenković.