PRETRAGA

OBELEŽEN DAN BIA, PRISUSTVOVAO VUČIĆ

 • m.milenkovic
 • 17/10/2020 17:13
 • Pregleda: 71
 • http://rtvpuls.com/vesti/_obelezen_dan_bia_prisustvovao_vucic/31076
 • BEOGRAD, 17. oktobar - U prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA) danas je obeležena 121. godišnjica osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije.
  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika Agencije, nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili predsednik Srbije i direktor BIA.
  Predsednik Vučić čestitao je svim pripadnicima Dan Agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu.
  Vučić je istakao da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu.
  Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije.
  Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.
  Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo Agencije nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika, dalje unapređivao.
  Naglasio je da je uveren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavl?ene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.
  Povodom Dana Agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini, saopštila je BIA.
   
  Izvor: TANJUG
   


  PULS NARODA