PRETRAGA

BAJKERI STIGLI NA KOSOVO

 • 29/06/2013 20:26
 • Pregleda: 391
 • http://rtvpuls.com/vesti/bajkeri_stigli_na_kosovo/1989
 • KOSOVSKA MITROGVICA, 29.jun - Oko hiljadu bajkera stiglo je danas oko 18 časova u Kosovsku Mitrovicu u okviru tradicionalne humanitarno-kulturne Bajk rok misije, koja se održava već sedmu godinu zaredom.
  Bajkere je na ulicama Kosovske Mitrovice dočekao veliki broj građana, pozdravljajući već dugogodišnje prijatelje. U Kosovsku Mitrovicu danas su stigli bajkeri iz cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Grčke, Slovenije.
  Organizator Bajk rok misije Milić Radević izjavio je da su bajkeri ljudi koji se bore za slobodu kretanja I to je ono što ih već sedmu godinu zaredom dovodi u Kosovsku Mitrovicu. “Poruka - sloboda kretanja, ceo svet se bori da nema granica a mi ovde živimo u nekim žicama. Hoću da slobodno uđem na Kosovo i Metohiju i hoću da slobodno izađem sa Kosova I Metohije jer ovde sam i ja svoj na svome. Mi smo tu sa vama i vaša sudbina je i naša sudbina,tako da, ne znam šta da vam kažem, uz vas smo i vi ste uz nas jer mi smo ovde isto zbog nas, jer šta ću ja u Beogradu bez vas, ništa” - kazao je Radević.
   


  Video