PRETRAGA

DECA IZ LEPOSAVIĆA PROVELA NEZABORAVNO LETO NA ZLATIBORU

 • r.micanovic
 • 25/07/2021 12:11
 • Pregleda: 38
 • http://rtvpuls.com/vesti/deca_iz_leposavica_provela_nezaboravno_leto_na_zlatiboru/34955
 • LEPOSAVIĆ, 25.jul - Četrdesetoro dece iz opštine Leposavić prethodnih sedam dana boravili su o trošku grada Užice u odmaralištu „Golija“ na Zlatiboru, i po rečima dece proveli su nezaboravno leto.

  “Zlatibor je jedna od lepših planina, tamo sam bila sa drugaricama i drugarima iz Leposavića, Leška i Sočanice. Bili smo smešteni u dečijem odmaralištu Golija i bilo mi je mnogo lepo. Svakog dana smo imali različite aktivnosti, vozila sam se Gondolom, bilo je prelepo, bila sam i u Dino parku“, rekla je Кristina Cvetković iz Leposavića.

  Vidno srećna i puna uspomena, Кristina je istakla da su se svakog dana kupali u bazenu u sklopu odmarališta, a da je veče bilo predviđeno za sportske aktivnosti, košarku, odbojku i fudbal.

  "Bilo mi je prelepo, odmorio sam dušu na Zlatiboru“, rekao je Pavle Antosijević iz sela Кamenica koji živi u sedmočlanoj porodici.

  "Prepuna sam lepih utisaka, posebno mi se svidela vožnja Gondolom i kupanje u zatvorenom bazenu“, rekla je Danica Trifunović iz sedmočlane porodice iz sela Vuča.
  Izvor: Kosovo Online


  PULS NARODA