PRETRAGA

DELEGACIJA SRPSKE LISTE POSETILA KOSOVSKO POMORAVLJE

 • rtvpuls
 • 10/09/2019 16:21
 • Pregleda: 688
 • http://rtvpuls.com/vesti/delegacija_srpske_liste_posetila_kosovsko_pomoravlje/25084
 • RANILUG, 10.septembar – Predsednik Srpske liste Goran Rakić sa potpredsednicima Igorom Simićem i Daliborom Jevtićem posetili su danas Ranilug gde su obišli radove na izgradnji Centra porodične medicine. 
  „Obećavam da će ovaj centar biti završen do kraja godine. Ovo su teška vremena za naš srpski narod i državu i zato pozivam na jedinstvo, da se ne delimo i da podržimo Srbiju“, rekao je Jevtić, koji je i ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova.
  Predsednik Srpske liste Goran Rakić obećao je uskoro nova radna mesta u zdravstvu, obrazovanju i lokalnoj samopravi.
  „U komisijama za prijem radnike ubuduće će biti i predstavnik opštine, a prioritet će biti dat socijalno ugroženim porodicama“, obećao je Rakić.
  Skupu u Ranilugu prisustvovali su i gradonačelnik Vladica Aritonović i lekar u lokalnoj ambulanti dr Đorđe Andrejević, kao i stotinak okupljenijh građana.
  Posle toga, delegacija Srpske liste posetila je socijalnu ugroženu porodicu Nikolić u selu Kololeć  u opštini Kosovska Kamenica, kojoj je Dalibor Jevtić obećao do kraja godine izgradnju nove kuće, budući da sada žive u oronulom objektu starom 180 godina.
  „Ova pomoć bi nam mnogo značila, jer ja i moj sin živimo samo od moje skromne penzije“, rekla je domaćica Zvezdana Nikolić, penzionisani prosvetni radnik.
  Potpredsednik Srpske liste Igor Simić rekao je da Srbi na Kosovu i Metohiji žive teško i da će Srpska lista nastojati da pomogne svim ugroženim građanima gde god to bude moguće.
   
  Novinar: Jovan Simić
   


  PULS NARODA