PRETRAGA

GI "SRPSKA"-KLOKOT OSUĐUJE AKTIVISTE SLS-a ZA OŠTEĆENJE AUTOMOBILA

 • 06/10/2013 15:52
 • Pregleda: 684
 • http://rtvpuls.com/vesti/gi_srpska_klokot_osudjuje_aktiviste_sls_a_za_ostecenje_automobila/2867
 • KLOKOT, 06.oktobar - Građanska inicijativa Srpska- Klokot, najoštrije osuđuje vandalsko ponašanje članova i aktivista kriminalne organizacije nazvane Samostalna liberalna stranka, opštinskog odbora Klokot. Dana 06.10.2013.godine oko 00:30 časova, u selu Šilovo kod Gnjilana, članovi kriminalne organizacije Samostalne liberalne stranke, Dalibor Stojanović i Aleksandar Stojković ,inače sin nosioca odborničke liste SLS za opštinu Klokot , oštrim predmetom oštetili su privatni automobil u vlasništvu Strahinje Spasića , sina Srećka Spasića kandidata za gradonačelnika ispred Građanske inicijativa Srpska- Klokot navodi se u saopštenju dostavljenom RTV PULS. Slučaj je prijavljen policiji u Gnjilanu,koja je i izvršila uviđaj.
  Podsećamo da ovo nije prvi slučaj napada na naše članove. Dana 10.09.2013. godine, članovi SLS fizički su napali i naneli telesne povrede našem kandidatu za gradonačelnika Srećka Spasića.Takođe su od strane lokalne administracije klokotske opštine sa posla isterani dvoje pripadnika obezbeđenja,kao i jedna higijeničarka,bez ikakvog zakonskog osnova,samo iz razloga što su isti viđani u društvu naših članova. Ovaj napad je politički motivisan kao i svi prethodni.
  Glavni organizatori i inspiratori svih dosadašnjih napada na članove i pristalice G.I. Srpska-Klokot, su direktor departmana za obrazovanje i zdravstvo opštine Klokot, a ujedno i nosilac odborničke liste SLS za opštinu Klokot Momčilo Stojković, kao i aktuelni gradonačelnik opštine Klokot Saša Mirković .Pozivamo nadležne organe, da preduzmu najoštrije mere protiv počinioca i organizatora napada na naše članove i aktiviste, jer se svaki nekažnjeni napad ponavlja.
  Sve nas ovo neće pokolebati da istrajemo do kraja i na narednim izborima izađemo kao pobednici!
   


  PULS NARODA