PRETRAGA

GRCI NOVČANO POMAŽU RATNU SIROČAD SA KOSOVA I METOHIJE

  • 14/06/2013 10:50
  • Pregleda: 540
  • http://rtvpuls.com/vesti/grci_novcano_pomazu_ratnu_sirocad_sa_kosova_i_metohije/1904
  • GRAČANICA, 14.jun - Organizacija „Grčki karavan solidarnosti“ iz Atine od 2000. godine sprovodi akciju pomoći ratnoj siročadi sa prostora Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine. U saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije, organizacija „Grčki karavan solidarnosti“ je ove godine planirala dodelu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 300 evra po detetu, ratnoj siročadi sa prostora Kosova i Metohije.
    Pomenuta organizacija u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalne politike i Centrima za socijalni rad sa područja AP Kosovo i Metohija sastavila je spisak koji uključuje 100 dece, ratne siročadi. Podela pomoći u Centrima za socijalni rad Zvečan (od 10 do 11 časova) i Gračanica (u 14 časova) planirana je za nedelju, 16. jun.
    Majkama koje žive na području uže Srbije, raseljenim sa Kosova i Metohije donacije će biti dodeljene u subotu, 15. juna 2013. godine u 10 časova, u sali 233 na drugom spratu Palate "Srbija". Dodeli donacije prisustvovće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju gospodin Aleksandar Vulin, koji će se obratiti prisutnim donatorima, majkama i deci, raseljenim sa Kosova i Metohije.


    PULS NARODA