PRETRAGA

MUSTAFA: PROGRAM VLADE SPREMAN U JANUARU

 • r.micanovic
 • 12/12/2014 17:07
 • Pregleda: 270
 • http://rtvpuls.com/vesti/mustafa:_program_vlade_spreman_u_januaru_/5023

 • PRIŠTINA, 12.decembar - Novi kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas, na prvoj sednici vlade, da će plan i program vlade biti spreman u januaru.
  Mustafa je govorio i zakonima koji treba hitno da uđu u proceduru, kao što su onaj o oružanim snagama Kosova i Specijalnom sudu za ratne zločine na Kosovu.
  On je, ukazujući na odgovornost koja ga očekuje, rekao da je svestan ekonomske i socijalne situacije u kojoj se nalazi Kosovo.
  "Preuzeli smo odgovonost u jednom osteljivom momentu za Kosovo. Bićemo angazovani u ekonomskom razvoju, evropskim integracijama. Bicemo angazovani da sa odgovornošću završavamo obaveze kao vlada. Sarađivaćemo sa presednicom Jahjagoma i svim institucionalnim i politickim predstavnicima", rekao je on, a prenose mediji u Pristini.
  Mustafa je rekao da će plan i program vlade biti spreman u januaru i da u taj plan neće biti ukljuceni projekti koji nemaju realne mogućnosti da budu sprovedeni.
  "U planu vlade treba da imamo one programe koje imamo mogućnosti da realizujemo a ne želje koje možemo imati. Plan vlade treba da bude spreman u januara", rekao je on. Izvor: Tanjug
   


  PULS NARODA