PRETRAGA

NA SRPSKOJ LISTI 14 KANDIDATA IZ SLS

 • r.micanovic
 • 17/05/2014 13:32
 • Pregleda: 789
 • http://rtvpuls.com/vesti/na_srpskoj_listi_14_kandidata_iz_sls/4284
 • ŠILOVO, 17.maj - U Jutarnjem programu Rtv Puls gostovao je Dalibor Jevtić, ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova. Pričao je o predstojećim venrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, koaliciji kao i o rešenju problema raseljenih lica iz Hladnjače.
  Prvo pitanje za gospodina Jevtića bilo je da li i dalje ide na posao s obzirom na to da su vanredni parlamentarni izbori zakazani za 08.jun, na šta je on rekao da vlada i dalje funkcioniše i da je juče održana redovna sednica.
  Jevtić ističe da je zadovoljan onim što je  urađeno  od kada je on na čelu ovog ministarstva.
  Broj onih koji će činiti srpsku zajednicu u narednom sazivu parlamenta oderediće da li će Srbi uopšte biti deo buduće vlade, da li će delovati iz pozicije ili opozicije,ali o tome u ovom trenutku niko ne može dati odgovor na ono što će biti odgovor nakon izbora, kaže Jevtić.  Što se tiče raseljenih porodica koje su posle privatizacije Hladnjače dobila smeštaj u privatnim objektima  ministar je rekao da je ispoštovano sve što im je tada obećao.
  Ministar je raseljenima i ovom prilikom obećao izgradnju kuća ukoliko sami obezbede placeve.Na kraju emisije Jevtić je pozvao sve ljude dobre volje Na kosovu  da na bilo koji način pomognu stanovništvu poplavljenih područja u Srbiji.


  Video


  PULS NARODA