PRETRAGA

NARODNIM KUHINJAMA NA KiM POMOĆ OD 35 HILJADA EVRA

 • internet
 • 01/04/2020 15:28
 • Pregleda: 163
 • http://rtvpuls.com/vesti/narodnim_kuhinjama_na_kim_pomoc_od_35_hiljada_evra/27848
 • BEOGRAD, 1.april - Dobrotvor i osnivač humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon rekao je danas da je, zahvaljujući ogromnoj solidarnosti, za samo deset dana prikupljena novčana pomoć od 35.000 evra i da je taj iznos već prebačen Narodnim kuhinjama na Kosovu.
   
  Kako je planirano, ova sredstva će biti iskorišćena za kupovinu dodatnih plastenika, košnica i koka nosilja za potrebe najugroženijih porodica.
   
  “Dobili smo preko pejpala 446 donacija od Srba iz celog sveta kao i od mnogih Francuza, ne računajući veliki broj poslatih SMS-ova iz Srbije na 1033. Pokazali smo na delu humanost i time poslali jaku poruku našoj braći u enklavama: vi niste sami, možete da računate na nas i u ovim teškim vremenima”, napisao je Gujon na svom Fejsbuk nalogu.
   
  On je istakao da ovo ne znači kraj pomoći i dodao da se ovakve akcije moraju nastaviti.
   
  „Potrebe su još ogromne i želimo da do kraja aprila skupimo još toliko donacija za kupovinu poljoprivrednih mašina. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su do sada pomogli, i kažem unapred hvala svima koji će tek da nam pomognu. Nećemo stati, borba se nastavlja!”, poručio je Gujon.
   
  Izvor: Kosovoonline
   
   


  PULS NARODA