PRETRAGA

NEMA LETNJE PAUZE ZA ŠKOLU FUDBALA U ŠILOVU

 • 07/07/2013 15:06
 • Pregleda: 592
 • http://rtvpuls.com/vesti/nema_letnje_pauze_za_skolu_fudbala_u_silovu/2083
 • ŠILOVO, 07.jul - Pored letnje pauze koju fudbalski klubovi do početka jesenjeg dela takmičenja  koriste za odmor, u Šilovu svakodnevno se u školi fudbala organizuju treninzi za mališane od 7 do 13 godina. Pored dečaka u ovom klubu značajno mesto zauzima i jedna mlada dama. Mirjana Jevtić ima 13 godina, a ovo je joj je druga fudbalska sezona. Stub je odbrane škole fudbala u Šilovu. Mirjana nije jedina devojčica u šilovačkoj školi fudbala. Pored drugarice Kristine, ove godine će lokalni fudbalski tim biti i jači i lepši za još dve fudbalerke, najavljuju u upravi kluba.
  Interesovanje za talente iz Kosovskog Pomoravlja vlada i u muškoj konkurenciji. Beogradski „Teleoptik“ već duže vreme je zainteresovan za trinaestogodišnjeg Darka Stojanovića iz Šilova kome stučnjaci predviđaju blistavu sportsku karijeru.
  Inače, škola fudbala u Šilovu aktivno funkcioniše već tri godine, ali bez stabilnih izvora finansiranja i bez registracije. Tokom leta planiraju da završe posao oko papira, a da već od septembra počnu da se takmiče sa ostalim srpskim klubovima na Kosovu i šire.
   


  Video


  PULS NARODA