PRETRAGA

NIJE BILO RAZGOVORA O IZMENI BRISELSKOG SPORAZUMA

 • 11/07/2013 11:26
 • Pregleda: 374
 • http://rtvpuls.com/vesti/nije_bilo_razgovora_o_izmeni_briselskog_sporazuma/2138
 • BEOGRAD, 11.jul - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije bilo razgovora o izmeni koalicionog sporazuma."Nijednog trenutka nije bilo priče o tome da će se menjati koalicioni sporazum - ali kao što znate u naredne dve nedelje svakako će se razgovori nastaviti", rekla je Mihajlović.
  Ona je dodala da će se videti šta će biti za naredne dve nedelje pred samu rekonstrukciju, odnosno, šta će se između koalicionih partnera dogovoriti pred izlazak u parlament.Odgovarajući na pitanje ko bi mogao biti glavni pregovarač sa Evropskom unijom, Mihajlović je rekla nju niko nije pominjao za to mesto.
  "Razgovarala sam i sa predsednikom stranke (Aleksandrom Vučićem) i niko nije mene pominjao kao pregovarača. Razne varijante postoje, možda nekome ne odgovara da budem ministar energetike, ali zaista niko nije o tome razgovarao", rekla je Mihajlović.
  Ministarka je dodala da pregovorač mora da bude potpuno posvećena pregovorima sa EU."Ne može se raditi pet poslova i biti pregovarač sa Unijom", naglasila je Mihajlović.
   


  Video


  PULS NARODA