PRETRAGA

OBRUŠIO SE PUT ISPRED KUĆE BOLESNE ŽENE

 • 01/04/2015 14:20
 • Pregleda: 435
 • http://rtvpuls.com/vesti/obrusio_se_put_ispred_kuce_bolesne_zene/5744
 • DONJE REČANE, KOSOVSKA KAMENICA, 1.april – Put ispred kuće Vesne Kostić u selu Donje Rečane u opštini Kosovska Kamenica potpuno se obrušio u potok kod obližnjeg mosta zbog obilnih kiša, ali I ljudskog nemara. Komšije iznad sela bacaju stare gume I čvrsti otpad zbog čega je zakrčen potok, a problema ima I sa kanalazicjom koja je često zapušena, tvrde meštani. Kamere Televizije Puls su snimilie kanalizacine cevi koje su potpuno odvojene od sistema I sve ide u potok koji se na dvadesetak metara uliva u Krivu Reku, pritoku Velike Morave. 
  “Od kada je bukvalno nestao put ispred kuće, krećem se blatnjavom stazicom širine 30 centimetara. Juče sam pala I povredila koleno”, kaže pedesetogodišnja Vesna koja boluje od dijabetesa, zabrinuta da je niko neće čuti ako joj zatreba pomoć.
  U opštini Kamenica kažu da su spemni da već sutra pošalju građevinske mašine I poprave put pod uslovom da meštani sami saniraju problem sa kanalizacijom, kaže za Puls Dragiša Savić, zamenik predsednika opštine za zajednice. 
  U toku je razgovor između meštana, a konačna odluka će se znati za par dana.
  U Donjem Rečanu, u dvadesetak kuća živi još oko 70 Srba. 
   
   


  Video


  PULS NARODA