PRETRAGA

OPLJAČKANA SRPSKA PORODICA U GRAČANICI

 • internet
 • 17/10/2021 07:05
 • Pregleda: 42
 • http://rtvpuls.com/vesti/opljackana_srpska_porodica_u_gracanici/36097
 • GRAČANICA, 17.oktobar - U prizemlje kuće porodice Jovanović nepoznati počinioci ušli su prošle noći kroz prozor, dok su supružnici i dvoje dece spavali u sobama na spratu, i ukrali novac, dragocene stvari, telefone i ključ od automobila koji su odvezli u nepoznatom pravcu.
   
  Aleksandar Jovanović u izjavi za Kosovo onlajn kaže da su izjutra primetili otvoren prozor i vrata terase i izvučene fioke u sobi.
   
  "Šteta po nas je ogromna. Ovo su odradili profesionalci. Prozor koji su otvorili je neoštećen. Ukrali su torbice, moju i od supruge, pasoše, bankovne kartice i kompletnu ušteđevinu koju smo imali. U mojoj torbici je bio ključ od auta BMW X5 sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu”, kazao je Jovanović.
   
  Kosovska policija i ekipa forenzike su obavili uviđaj i prema rečima Jovanovića nisu pronašli dovoljno tragova kako bi istragu pokrenuli u pravom pravcu.
   
  Kosovo onlajn saznaje da je tokom prethodne noći pokušana još jedna krađa u Gračanici i da je na meti lopova bio automobil BMW. U Kosovskoj policiji u Gračanici potvrdili su da je porodica Jovanović opljačkana dok za pokušaj još jedne pljačke, kako su nam kazali, nisu dobili prijavu.
   
  Izvor: Kosovo Online