PRETRAGA

OSMANI: DANAS 15 OSOBA PREMINULO OD KORONAVIRUSA, 31 ZA DVA DANA

 • r.micanovic
 • 31/07/2020 16:20
 • Pregleda: 158
 • http://rtvpuls.com/vesti/osmani:_danas_15_osoba_preminulo_od_koronavirusa_31_za_dva_dana/29807
 • PRIŠTINA, 31.jul - Predsednica kosovske skupštine Vjosa Osmani apelovala je na građane Kosova da ne zanemaruju savete lekara i da poštuju sve preporučene mere, jer kako kaže, danas 31 porodica sahranjuje svoje najmilije zbog koronavirusa.

  Prema njenim rečima juče je od posledica koronavirusa preminulo 16 pacijenata, a i danas je njih 15 izgubilo bitku sa ovom bolešću.

  Osmani je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala i da su dani praznika kada se širi radost i veselje, ali da se danas neke porodice opraštaju od onih koje su najviše volele.

  "Ako mislite da biste trebali zanemariti savete lekara, razmislite o 227 porodica koje danas pate zbog svoje dece, braće, sestara ili roditelja, a koje su ih izgubile zbog pandemije. Neka njihova bol posluži svima kao alarm, a posebno za institucije koje su dužne da štite život građana", napisala je Osmani.

  Porodicama preminulih, ovim putem je i izrazila svoje saučešće.

  "Molim se da Bog ublaži vašu bol u ovim ozbiljnim vremenima i na veliki gubitak ne samo za vas, već i za celo naše društvo. Još jednom saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije", napisala je Osmani.
  Izvor: Kosovo online


  PULS NARODA