PRETRAGA

PETROVIĆ ZA RTV PULS: "OČEKUJEM DOGOVOR U BRISELU"

 • 07/03/2013 11:10
 • Pregleda: 607
 • http://rtvpuls.com/vesti/petrovic_za_rtv_puls:_ocekujem_dogovor_u_briselu/813
 • ŠILOVO,07.Mart - Zamenik premijera Kosova i predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, izjavio je gostujuću u jutarnjem program RTV PULS da očekuje da će u narednim rundama dijaloga Beograda i Prištine doći do konačnog usaglašavanja stavova.
  Petrović je dodao da "zajednica srpskih opština" nije nova ideja za organizovanje Srba na Kosovu.
  Atmosfera tokom pregovora Tačijevog i Dačijevog tima iza zatvorenih vrata bila je prijatna, sagovornici su bili vrlo komunikativni, otkriva nam Petrović.
  Petrović je za RTV PULS potvrdio da će učestvovati i u novoj rundi političkog dijaloga prištinskih i beogradskih vlasti u Briselu koje je viskoka predstavnica EU Ketrin Ešton zakazala za 20 mart.
  Na poslednjoj sednici glavnog odbora Samostalne liberalne stranke, na kojoj je Slobodan Petrović informisao članove Glavnog odbora o detaljima šeste runde političkog dijaloga Vlade Kosova i Vlade Srbije koja je 4.marta održana u Briselu, Glavni odbor SLS-a je jednoglasno podržao predsednika Petrovića u daljim naporima za pronalaženje stabilnih i pravednih rešenja u normalizaciji odnosa prištinskih i beogradskih vlasti.

  Opširnije o sednici glavnog odbora SLS-a pročitajte OVDE.
   

   


  Video


  PULS NARODA