PRETRAGA

POVODOM DEČIJE NEDELJE MALIŠANI VRTIĆA "PČELICA MAJA" POSETILI OPŠTINU RANILUG

  • 05/10/2016 14:43
  • Pregleda: 502
  • http://rtvpuls.com/vesti/povodom_decije_nedelje_malisani_vrtica_pcelica_maja_posetili_opstinu_ranilug/11684
  • RANILUG, 5.oktobar - Povodom manifestacije „Dečija nedelja“ oko dvadesetoro dece iz vrtića „Pčelica Maja“ – Veliko Ropotovo, zajedno sa svojim vaspitačima, posetilo je juče opštinu Ranilug gde su se nakratko družili sa zvaničnicima opštine na čelu sa predsedikom Gradimirom Mikićem.

    Ove godine, opština Ranilug odnosno rukovodstvo opštine, imalo je to zadovoljstvo da u goste primi naše najmlađe sugrađane. Oko dvadestoro dece u kostimima, zajedno sa vaspitačima, nakratko se družilo sa predsednikom opštine i njegovim saradnicima. Deci je u kabinetu predsednika bila obezbeđena skromna zakuska, dobra atmosfera, upoznavanje i druženje sa rukovodstvom, a na kraju i skromni pokloni koje je deci uručio predsednik Mikić.

    Početak oktobra rezervisan za Dečiju nedelju. Dečja nedelja se ove godine obeležava pod sloganom "Neću da brigam, hoću da se igram". Kao i svake godine, tako i ove, mališani iz vrtića „Pčelica Maja“ obeležavaju ovu nedelju bogatim programom i aktivnostima za decu, naglasio je direktor vrtića “Pčelica Maja”, Srđan Ristić. On se takođe zahvalio opštini Ranilug koja u svakom trenutku podržava i pomaže sve institucije pa tako i vrtić “ Pčelica Maja”.

    “Vi ste naša budućnost, naša vera i ono čemu se radujemo. Jako mi je drago što ste danas tu sa nama i što ćemo ovo malo vremena provesti zajedno, uz pozitivnu energiju koju nam pružate.Trudićemo se i ubuduće da vam obezbedimo sve ono što je potrebno za vaše detinjstvo i zdravo odrastanje”, dodao je predsednik Mikić.