PRETRAGA

UPRAVNI SUD USVOJIO ŽALBU SNS

 • internet
 • 29/06/2020 14:02
 • Pregleda: 60
 • http://rtvpuls.com/vesti/upravni_sud_usvojio_zalbu_sns/29382
 • ŠABAC, 29.jun - Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravio je odluku Upravnog suda kojom je usvojena žalba Srpske napredne stranke na odluku Gradske izborne komisije Šabac o poništenju izbora. 
   
  "Smatramo da je odlukom Upravnog suda sprečen pokušaj krađe glasova od strane sada već bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovih mentora Dušana Petrovića i Dragana Đilasa.
   
  Poštujemo odluku suda da se izbori ponove na 27 biračkih mesta na kojima takođe voljom birača očekujemo ubedljivu pobedu liste "Aleksandar Vučić- za našu decu."
   
  Posebno ističemo činjenicu da su sve utvrđene nepravilnosti proceduralne prirode, a ne odnose se na broj glasova koji je dobila lista " Aleksandar Vučić- za našu decu.". Građani Šapca su Srpskoj naprednoj stranci dali 12 hiljada glasova više nego Nebojši Zelenoviću i to je nesporno. Ponosni smo na ukazano poverenje Šapčana, koji su jasno rekli kakvu budućnost žele, da grad ubuduće vode ljudi  koji će se domaćinski odnositi prema narodnom novcu i omogućiti infrastrukturni i svaki drugi razvoj Šapca i nova radna mesta.
   
  Svojim čvrstim držanjem za fotelju, protivno izbornoj volji građana, Zelenović je ponovo pokazao da mu je stalo samo do njegovog interesa,a ne do interesa građana", stoji u saopštenju Glavnog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu. 
   
  Srpska napredna stranka pozvala je sve građane Šapca da izađu na izbore na biračkim mestima na kojima će biti ponovljeni i još odlučnije kažu Nebojši Zelenoviću da je on ružna prošlost Šapca, a da za svoju decu žele bolju budućnost.
   
  Izvor: TV Most, saopštenje
   


  PULS NARODA