PRETRAGA

VEČERAS U SPORAZUMU O POLITIČKOJ SCENI NA KOSOVU

 • 27/04/2016 10:15
 • Pregleda: 401
 • http://rtvpuls.com/vesti/veceras_u_sporazumu_o_politickoj_sceni_na_kosovu/9758
 • Severna Mitrovica, 27 april - Kakva je budućnost političke scene na Kosovu? Da li Srbi mogu samostalno da odlučuju bez Beograda? Zašto Prištini smetaju lične karte izdate u Beogradu? Da li Srbi i Albanci imaju nove lidere? Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu kao rešenje sadašnje političke krize? O tome govore gosti emisije Sporazum Sadri Ferati, poslanik DSK u Skupštini Kosova i Aleksandar Jablanovic državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije.
   
  U večerašnjoj emisiji Sporazum govoreći o novim liderima, novim političkim licnostima, Aleksandar Jablanović, Državni sekretar ministartstva za rad i socijalnu politiku u Vladi Srbije, kazao je da je jako teško naći ljude koji mogu da se bore za prava ljudi iz svoje zajednice.
   
  Sadri Ferati, poslanik u skupštini Kosova Demokratske partije Kosova, ne očekuje i ne vidi potrebu da se u ovoj godini održe vanredni izbori jer, kako je kazao, pred kosovskom Vladom je puno važnijih poslova na polju ekonomskog razvoja i investicija koje bi trebalo da poboljšaju živote svih građana Kosova.
   
  Emisija Sporazum u kojoj se govori o budućnosti političke scene na Kosovu na programu je večeras od 21:00 na programima kanala TV Mreže – RTV Herc, RTV Puls, RTV Mir, TV Most i RTV Kim.
   
  Sporazum je projekat Kosovske fondacije za otvoreno društvo koji realizuje NVO Aktiv u saradnji sa TV Mrežom, RTV Kim i Kosma mrežom.


  Video


  PULS NARODA