PRETRAGA

VREMENSKA PROGNOZA I STANJE NA PUTEVIMA

 • 10/06/2013 09:43
 • Pregleda: 285
 • http://rtvpuls.com/vesti/vremenska_prognoza_i_stanje_na_putevima/1867
 • ŠILOVO, 10.jun - Saobraćaj se jutros odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, ali se preporučuje posle podne oprez zbog najavljene kiše, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta. AMS S upozorava da zbog aktuelnih vremenskih prilika ima učestale pojave odrona kroz klisure i useke, a najveći su kroz ovčarsko-kablarsku, grdeličku i sićevačku klisuru kao i na đerdapskoj magistrali.
  Od 7.00 do 18.00 izvode radovi na zameni elastične ograde na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75), u smeru Beograd-Niš, na deonici Autokomande do Mokrolučkog brda. Tehnologija radova zahteva pomeranje i zauzeće zaustavne trake. Od 15. maja zbog radova na izgradnji koridora 10 na putu IA reda Leskovac-Vranje, na deonici između Male Kopačnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 km/h ka Leskovcu, a na 40km/h ka Vranju. Ovakav režim saobraćaja biće aktuelan do 15. novembra.
  Pre podne pretežno sunčano, sredinom dana u severnim i zapadnim, do kraja dana u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.Lokalno se očekuju kratkotrajne nepogode s obilnim pljuskovima i grad. Jutarnja temperatura od 12 do 18, najviša od 25 do 30 stepeni.
   


  Video