PRETRAGA

VUČIĆ: SIT SAM I UMORAN OD NJIHOVIH GLUPOSTI I LAŽI

 • internet
 • 04/07/2020 14:38
 • Pregleda: 77
 • http://rtvpuls.com/vesti/vucic:_sit_sam_i_umoran_od_njihovih_gluposti_i_lazi/29455
 • BEOGRAD, 4.jun - Na batajničkom aerodromu, posle prikaza novih letelica, novinarka TV Most Zvečan iskoristila je priliku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića zamoli da prokomentariše dogovore Albanije i Kosova.

  Albanija je spremna da ustupi luku Drač Kosovu, reč je o carinskoj uniji, imajući u vidu da je počela da funkcioniše i energetska mreža Albanije i Kosova da li mislite da je to jedan od simbola ujedinjenja Albanije i Kosova?

  Predsednik  Srbije  Aleksandar  Vučić  izjavio je za TV Most da je carinska unija između tzv. Kosova i Albanije jedna vrsta spina upravo uoči ponovnog  početka razgovora između Beograda i Prištine.

  "Sit sam slušajući sve njihove gluposti. Očekujem za desetak dana važne posete koje ću imati i razgovore sa najvišim evropskim liderima a zatim i početak dijaloga".

  Na njihove izjave da dolaze da pregovaraju o međusobnom priznanju Vučić je rekao:

  „Ako dolazite da pregovarate o međusobnom priznanju, onda nemoj ni da dolazite. Srbija o tome neće pregovarati“, izričit je Vučić.

  "Ja ne dolazim da pregovaram o tome. Ja to kažem i njihovim mamama i tatama političkim a i onim nesrećnicima odozdo što ne znaju šta bi drugo da kažu. Aršini su uvek različiti ne dvostruki već višestruki ali dosta sam umoran. Oni misle da ja čeznem za pohvalama u nečijim idiotskim medijima koji će da kažu kako sam De Gol i pametan i ne znam ni ja šta sve i kako nisam veliki diktator, što će da govore ako ne budem poslušan. Mene interesuje moja zemlja i moj narod", zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  Izvor: TV Most


   


  Video


  PULS NARODA