PRETRAGA

VUK DLAKU MENJA, AL U ETIKETU NE GLEDA

 • 03/10/2013 22:05
 • Pregleda: 393
 • http://rtvpuls.com/vesti/vuk_dlaku_menja_al_u_etiketu_ne_gleda/2834
 • GRAČANICA, 03.oktobar - Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Tako od prilike izgleda sudbina i nameštaja namenjenog Radiju Gračanici, koju su neki dan „pokupili“ fizikalci iz prostorija te medijske kuće i odneli u nepoznatom pravcu.
  Radio Gračanica uperila je prst u rukovodstvo SO Gračanica, objašnjavajući da su „zahvaljujući njima, medijska kuća i zaposleni ostali bez kompletnog nameštaja“, te da je to pokušaj da se omalovaži značaj te medijske kuće. S druge strane, opština Gračanica, pozivajući se na uobičajene fraze „praktičnu primenu politike u službi građana“ i slično, u poslednjem pasusu saopštenja tvrdi da „nameštaj nije bio donacija već je bio ustupljen na privremeno na korišćenje do završetka radova na rekonstrukciji Doma kulture“. O tome su, kažu u dematiju, obavestili i rukovodstvo i kolegijum Radio Gračanice usmeno, i od njih takođe dobili usmeni odgovor „da je sve u redu“.
  Etikete na nameštaju, međutim, govore drugačije. Sa njih se nedvosmisleno tumači da je nameštaj donacija opštine upravo toj medijskoj kući. Dakle, vuk dlaku manje, al u etiketu ne gleda.  
   


  PULS NARODA