PRETRAGA

VULIN DANAS I SUTRA NA KiM

  • 16/06/2013 09:47
  • Pregleda: 430
  • http://rtvpuls.com/vesti/vulin_danas_i_sutra_na_kim/1918
  • KOSOVSKA MITROVICA, 16.jun - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin danas će, zajedno s grupom nemačkih i austrijskih novinara, u severnom delu Kosovske Mitrovice razgovarati sa dve srpske porodice čiji su članovi stradali u napadima albanskih ekstremista.Vulin će u severnom delu Kosovske Mitrovice posetiti porodice Vučetić i Mojsić, najavila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM).
    S Vulinom, članove te dve porodice posetiće i grupa nemačkih i austrijskih novinara koji borave u poseti KiM, navodi se u saopštenju. Vulin će na tribini razgovarati sa studentima i predstavnicima lokalnih samouprava sa severa KiM. U saopštenju je najavljeno i da će nemački i austrijski novinari boravak na KiM završiti posetom manastiru Banjska.Vulin će se sutra sastati sa predstavnicima lokalne samouprave u Suvom grlu, dok će Domu zdravlja u tom mestu uručiti donaciju Kancelarije za KiM.
    Najavljeno je i da će se potom Vulin sastati sa predstavnikom UNMIK -a Avadešom Maturom u severnom delu Kosovske Mitrovice.


    PULS NARODA