PRETRAGA

ZEMAJ: NE TREBA DA SE MANIPULIŠE BROJEM PREMINULIH OD KOVIDA-19

 • r.micanovic
 • 31/07/2020 16:00
 • Pregleda: 105
 • http://rtvpuls.com/vesti/zemaj:_ne_treba_da_se_manipulise_brojem_preminulih_od_kovida_19/29806
 • PRIŠTINA, 31.jul - Kosovski ministar zdravlja Armend Zemaj uputio je danas apel da se ne manipuliše brojem smrtnih slučajeva od koronavirusa, prenosi Koha.

  Zemaj je posetio regionalnu bolnicu u Đakovici i tom prilikom pozvao na poštovanje svih mera, dodajući da samo oprez može sprečiti da se situacija u zdravstvenom sistemu pogorša.

  "Da se ovaj sistem ne bi urušio, pozivam na dodatni oprez i apelujem da se ova situacija ne koristi politički i da se ne manipuliše brojem umrlih. U ovako osetljivoj situaciji, mislim da nema mesta za borbe na političkom frontu. S druge strane, još jednom se zahvaljujem svim građanima koji i danas pokazuju razumevanje i opreznost", rekao je Zemaj.

  Inače, juče je u opštini Đakovica usled posledica koronavirusa preminulo troje ljudi, među kojima je i lekar Kujtim Zarari, čijoj porodici je ministar Zemaj izrazio saučešće.

  Sa druge strane, poslanik Pokreta Samoopredeljenje Agon Batuša je u postu Fejsbuku napisao da je za dva sata u bolnici u Đakovici umrlo pet pacijenata.
  Izvor: Kosovo Online/Koha ditore


  PULS NARODA