Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

ODBOR ZA POMOĆ SRBIMA NA KIM OBEZBEDIO SVETOSAVSKE PAKETIĆE ZA UČENIKE OŠ “VUK KARADŽIĆ” U SOČANICI

01/25/2023 14:17 Redakcija RTV Puls

SOČANICA, 25.januar – Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske obezbedio je svetosavske paketiće za sve učenika Osnovne škole “Vuk karadžić” koji će biti podijeljeni u petak tokom Svetosavske akademije u ovoj školi u Sočanici, opština Leposavić.

“Želeli smo na ovaj način da čestitamo školsku slavu Svetog Savu učenicima ove drevne škole u Sočanici, koja ima dugu tradiciju od 104.godine. Da znaju da nisu sami i zaboravljeni”, rekao je predsednik Odbora Milorad Arlov.

Prema njegovim rečima, danas, sutra i u petak na svetosavskim akademijama u Kosovskom Pomoravlju, Velikoj Hoči i Sočanici biće uručeno oko 500 svetosavskih paketića, poklon njihovih vršnjaka i učenika srednjih škola Republike Srpske.

Inače, Odbor je organizovao akciji tokom koje je u decembru mesecu prošle godine podeljeno oko 1 000 nikoljdanskih paketića deci širom Kosova i Metohije.

Izvor: TV Most

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.