PRETRAGA

POMOĆ ĐOKIĆIMA IZ SELA GRIZIME KOD KOS.KAMENICE

 • 01/03/2016 16:12
 • Pregleda: 437
 • http://rtvpuls.com/vesti/pomoc_djokicima_iz_sela_grizime_kod_koskamenice__/9170
 • KOSOVSKA KAMENICA, 01.mart - Humanitarnu akciju "Pomoć za četvoro dece Đokića" iz sela Grizime kod Kosovske Kamenice podržali su učenici i nastavnici: OŠ "Srbija" Crkvina sa 700 KM i OŠ "Slatin" sa 400 KM iz opštine Šamac.
  U toku je akcija učenika i nastavnika koja će biti završena ove nedelje u OŠ " Sveti Sava" i "Sutjeska" iz Modriče, OŠ "Šamac" i OŠ "Obudovac" iz opštine Šamac i OŠ "Pelagićevo" iz Pelagićeva.

  Do sada je humanitarne pomoći za četvoro dece Đokića, Mihajlo 2, Milan 3, Anica 4 i Andrijana 7 godina, putem Odbora za pomoć Srbima sa Kosova I Metohije prikupljeno oko 2 000 KM. Pomoć je najavio generalni sekretar Crvenog Krsta RS g. Đoko Mihajlović, Tržnica Banja Luka, koja redovno pomaže srpski narod i decu na Kosmetu.

  Četvoro dece Đokića napustila je majka pre dve godine. Žive sa ocem Srbom u veoma teškim uslovima, bez majčinske ljubavi, bez kuće i pravog detinjstva.

  Đokiće će lično posetiti, 26.marta, i uručiti im prikupljenu pomoć u vidu životnih namirnica, odjeće, higijenskih artikala i materijala za dovšetak započete kuće, predsednik Udruženja odbora Milorad Arlov.

  Arlov se zahvaljuje svima koji su do sada učestvovali u humanosti, osjećaju pripadnosti srpskom narodu u teškim uslovima.

  Humanitarna akcija za pomoć malim Đokićima traje do kraja marta, Odbor veruje da će ovu akciju podržati i građani, institucije javna i privredna preduzeća Srpske, kaže se u saopštenju Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije iz Banja Luke.


  PULS NARODA