Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

SRPSKA LISTA: KURTIJEV I ŠOLAKOV NAPAD DOKAZ DA IMAMO PODRŠKU SRPSKOG NARODA

10/02/2024 17:03 Redakcija RTV Puls

ZVEČAN, 2.oktobar – Srpska lista poručila je da, sve dok je opozicija u Srbiji i vlasti na Kosovu napadaju, to će biti najveći dokaz da ima podršku srpskog naroda i da u teškim vremenima radi u interesu svog naroda.


“Dok Šolak, njegov pajtos Đilas i Aljbin Kurti čine sve da Srba na Kosovu bude manje, Srpska lista je uz punu podršku predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju uspela da obezbedi stotine radnih mesta, kao i najnoviji paket finansijske pomoći za 5.000 nezaposlenih, za sve predškolce, osnovce i srednjoškolce, što je više od 23.000 lica koja će imati dodatnu podršku svoje države Srbije”, naveli su iz Srpske liste.

Kako se naveli, to je jedan od konkretnih rezultata rada i Srpske liste.

“A ne prazne priče, okrugli stolovi i stotine ružnih reči koje su Šolak, Đilas i njihovi istrošeni pajaci uputili našoj državi, našoj svetoj crkvi i nama kao najjačoj političkoj partiji srpskog naroda na ovim prostorima”, navode iz Srpske liste.

Ističu da u ovim teškim vremenima, kada se Srpska lista svakoga dana bori za sve Srbe, da u nemogućim uslovima opstanu na ovim prostorima Šolak i Đilas ni reč osude nisu uputili Kurtiju koji, kako navode, maltretira Srbe.

“Ali jesu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj listi, kao i crkvenim velikodostojnicima koje žele da uvedu u svoj politički mulj. Ovo je sasvim dovoljno da se shvati šta su krajnje namere Šolaka i Đilasa, a to je razbijanje srpskog jedinstva kako bi obezglavili srpski narod”, zaključuju.


Izvor i foto: Srpska lista, saopštenje

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.