Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

Impressum

RADIO TELEVIZIJA PULS

Adresa: Šilovo BB, Gnjilane

www.rtvpuls.com

Email: office@rtvpuls.com

Br tel +381 66 82 00 511 i +38349500390

Direktor i glavni i odgovorni urednik: Nenad Milenkovic

O NAMA

Dobro došli.

Televizija Puls je regionalna televizijska stanica, licencirana od strane Nezavisne komisije za medije u Prištini, koja emituje 24-časovni program na srpskom jeziku svih 365 dana u godini. 

Program TV Puls može se pratiti na frekvenciji 36 UHF, koji se svakodnevno emituje sa predajnika na Zelenom vrhu, jačine 500 W. TV Puls zemaljskim TV signalom pokriva teritoriju Gnjilanskog regiona, a delimično se može pratiti i u opštinama Uroševac, Štrpce i Gračanica, kao i u okolini Preševa I Bujanovca. Zahvaljući mreži kablovskih operatera, program TV Puls je dostupan  svim gledaocima na Kosovu,kako južno tako i severno od reke Ibra. Program TV Pulsa je dostupan i dijaspori preko http://www.21worldtv.com, kao i https://www.nettvplus.com/ 

TV Puls je deo profesionalnih medijskih asocijacija – TV Mreže (zajedno sa: TV Mir u Leposaviću, TV Most u Zvečanu, TV Herc u Štrpcu i produkcija New Press u Čaglavici).

TV Puls je opremljena modernom profesionalnom tehnikom koja omogućava lak prelazak na digitalnu formu emitovanja signala. 

TV Puls snažno razvija programe iz sopstvene i produkcije strateških partnera, što čini blizu 50 odsto programske sheme. Okosnicu programa čine Vesti RTV Puls, Jutarnji program RTV Puls, Pregled nedelje, Puls zvezdane magije, Otvoreni studio Talk Show, kao I koprodukcijski projekti: Sporazum, KoSNet Info, Slobodno srpski, Agrar, Koreni, Dogovor, Crno beli svet, Dobre vesti i dr.

Tim TV Puls čini 25 radnika koji su obučeni za profesionalni rad na svim potrebnim radnim pozicijama.

Pored televizije, u poslovno-tehničkom sistemu TV Pulsa se nalazi i lokalna radio stanica Radio Puls, redakcija web portala www.rtvpuls.com i nevladina organizacija “Tri u jedan” koja se bavi razvojem medija i stručnim usavršavanjem zaposlenih.

TV Puls ostvaruje uspešnu saradnju i sa drugim medijima, kompanijima i organzacijama civilnog društva, i povremeno učestvuje u projektima koji imaju za cilj unapređenje kvaliteta života u lokalnim sredinama i podsticanje građanskog aktivitizma u cilju izgradnje slobodnog, otvorenog i demokratskog društva (partnerske organizacijje: Omladinski klub Sinergija, Humani centar Mitrovica, Evropska oranizacija mladih Kosova, BIRN, Internews, Omonia, Tanjug I dr),

RTV Puls poseduje svoja sopstvena digitalna reportažna kola koja omogućava proizvodnju i direktno emitovanje TV programa po najvišim svetskim standardima. POGLEDAJTE

O RTV PULS izveštavali su i drugi mediji

NA SRPSKOM
https://journalift.org/bhsc/kosovo-rtv-puls-fokus-na-male-opstine/

NA ENGLESKOM – English
https://journalift.org/kosovo-rtv-puls-spotlight-on-small-municipalities/

NA ALBANSKOM  – Alb
https://journalift.org/sq/kosove-rtv-puls-fokusi-tek-komunat-e-vogla/