Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

DODIK: NEMA SLOBODE BEZ DRŽAVE, PODRŠKA SRBIMA ŠIROM SVETA

05/26/2023 20:20 Redakcija RTV Puls

BEOGRAD, 26.maj – Slobode nema bez države i zato je važno da danas svi budemo sa našim ljudima na Kosovu, u Repubici Srpskoj, Crnoj Gori i širom sveta, poručio je predsednik RS Milorad Dodik sa skupa „Srbija nade“ u Beogradu.


“Važno je danas da kažemo da hoćemo stabilnu Srbiju, normalnu, koja tuguje, koja zna da prikupi snagu, zna da se raduje. Toj Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić mi verujemo i nju podržavamo“, rekao je Dodik.

Podsetio je da Srbija i srpski narod danas tuguju zbog stradanja dece, koja su tragično izgubila život.

„Neki su pomislili da je Srbija slaba. Jeste tužna, ali nije slaba, ovo okupljanje to govori. Džabe Britancima i drugima što skupljaju satrape, uvek bezočno koristeći događaje kao što je ovaj“, dodao je Dodik.

On je preneo da je došao u ime Republike Srpske da podrži snažnu i jaku Srbiju.

„Srbiju koju vodi Vučić, koja je izabrala njega za predsednika. Ta Srbija treba i mora da bude poštovana. Srpska je zagledana u Srbiju i ovde su mnogi sada da pokažemo da smo jedan narod“, rekao je Dodik.

Kako je rekao, danas je srpski narod više nego ikada sa braćom i sestrama na Kosovu, koji se bori za slobodu.

„Važno je da kažemo da hoćemo stabilnu Srbiju, koja tuguje i koja se raduje. Neka živi Srbija, RS, Rusija“, rekao je Dodik.


Izvor i foto: Kosovo Online

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.