Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

HUMANITARNI KONCERT FILMSKE MUZIKE U ŠILOVU

06/23/2022 9:32 superadminpuls

ŠILOVO, 23.jun – Koncert filmske muzike u izvođenju učenika i profesora Muzičke škole „Stevan Hristić“ u Stanišoru održaće se danas, u četvrtak 23.juna, od 17 časova u Velikoj sali Kulturno prosvetnog centra „Božidar MItrović Šandor“ u Šilovu.

Na reportoaru će biti dela iz poznatih filmskih ostvarenja: Kum, Pink panter, Hari Poter, Mala sirena, Miris žene, Amelija Pulen, Romeo i Julija, Pirati s Kariba, Igra prestola, Zaleđeno kraljevstvo i dr.

Koncert je humanitarnog karaktera, a sav prilog je namenjen za lečenje Dušice Savić iz Parteša.

Dušici Savić (28) iz Parteša dijagnostikovan je tumor na bubregu, a za lečenje u Turskoj neophodna joj je novčana pomoć u iznosu od 30.000 evra. Nakon mesec i po dana lečenja na klinici u Beogradu, Dušica je otpuštena na kućno lečenje uz korišćenje morfijuma i trodona radi smanjenja jakih bolova. Jedina nada je dalje lečenje u Turskoj, za koje je potrebno prikupiti veću sumu novca.

Ovaj koncert se održava u sklopu manifestacije “Vidovdanske svečanosti” u organizaciji KPC “B. Mitrović Šandor” u Šilovu.

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.