Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

KONCERT FILMSKE MUZIKE

05/27/2022 17:00 Redakcija RTV Puls

RANILUG, 26.maj – Sinoć je u Domu kulture u Ranilugu održan nastavak koncerta muzičke škole, koji je zbog nevremena i nestanka struje, prekinut prošlog ponedeljka, 17.maja.

Koncert filmske muzike u izvođenju učenika i profesora muzičke škole “Stevan Hristić” oduševio je publiku u Domu kulture u Ranilugu, koja je aplauzima pozdravila svaki nastup.

Idejni tvorac i organizator ovog koncerta je profesorka muzičke škole, Andriana Jovanović.

“Sama ideja je potekla od mene, ali smo u celokupnoj organizaciji i odabiru numera učestvovali zajedno, profesori i učenici i mislim da su svi uživali“, izjavila je za Rtv Puls profesorka Jovanović.

“Uživali smo spremajući ovaj koncert, a nadam se da je i publika uživala u našem izvođenju”, rekla je učenica četvrtog razreda, Jovana Pešić.
Ilija Kocomanović, učenik druge godine srednje muzičke škole, kaže da nije bilo naporno da se pripremi za koncert već da je potrebna velika želja.

Koncert filmske muzike je druga aktivnost koja se sprovodi na osnovu potpisanog protokola o saradnji između muzičke škole “Stevan Hristić” i Doma kulture “Radomir Popović” u Ranilugu.

Naredni koncert biće organizovan 23.juna u prostorijama Doma kulture “Božidar Mitrović Šandor” u Šilovu u okviru vidovdanskih svečanosti.


Novinarka: Radica Micanović
Foto: Rtv Puls

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.