Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

KOSOVSKA MITROVICA: VELIKI OPŠTENARODNI PROTESTNI SKUP U PONEDELJAK U PODNE

02/11/2024 16:33 Redakcija RTV Puls

KOSOVSKA MITROVICA, 11.februar – Srpski narod sa Kosova i Metohije, održaće u ponedeljak u 12 časova u Kosovskoj Mitrovici veliki protestni opštenarodni skup kojim žele da skrenu pažnju čitavom svetu i medjunarodnoj zajednici na svoj obespravljen položaj, posebno zbog odluke Prištine i Aljbina Kurtija o ukidanju dinara kojom im se ugrožava ostanak i opstanak na njihovim ognjištima.

Kako je za TV Most rečeno u Udruženju penzionera čiji su predstavnici najavili i prijavili skup nadležnim organima, na mitingu u ponedeljak očekuju veliki broj svojih sunarodnika, zdravstvene radnike, prosvetne radnike, socijalno ugrožene, studente i omladinu, jednom rečju ,,sve one kojima je direktno ugrožena egzistencija nepravednim merama iz Prištine”.
Ovo će biti jedan naš zajednički mirni apel i skup da pokažemo celom svetu da vide našu muku i obespravljenost. Skup će biti održan u 12 časova u blizini Trga Braće Milić – istakli su iz ove organizacije.


Izvor : TV Most
Foto: Kosovo online

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.