Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

SRBI SA KiM: DA NEMAMO PODRŠKU PREDSEDNIKA VUČIĆA SVE BI BILO MNOGO TEŽE

05/26/2023 19:48 Redakcija RTV Puls

BEOGRAD, 26.maj – Na skup “Srbija nade” u Beograd je došlo oko 10.000 Srba sa Kosova, a žitelji Kamenice i Severne Mitrovice kažu za Kosovo onlajn da su došli da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Đorđe Jović Iz Severne Mitrovice kaže da je došao u Beograd da podrži predsednika Vučića, njegovu stranku, a kako ističe, cela Srbija treba da se ujedini.

“Podrška koju dobijamo iz centralne Srbije nam mnogo znači za naš opstanak dole i za našu budućnost, uz predsednika Aleksandra Vučića to deluje mnogo lakše. Da nema podrške sve bi to bilo mnogo teže, ali smo sada još uvek tamo”, rekao je Jović.

Tanja Arsić iz Kosovske Kamenice kaže za Kosovo onlajn da je danas istorijski dan za Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i sve sa Kosova i Metohije.

“Podržavamo politiku predsednika Vučića jer vidimo da se lavovski bori za Srbe na KiM i došli smo ovde da mu damo podršku da nastavi da se bori za nas”, kazala je Jović.


Izvor i foto: Kosovo Online

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.