Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

KOSOVSKO POMORAVLJE NA PUTU NA “SKUP NADE“

05/25/2023 23:36 superadminpuls

ŠILOVO, 25.maj – Predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica, Tanja Aksić kaže da je veoma važno da ljudi sa KiM podrže ovaj skup i predsednika Vučića jer njegova politika garantuje opstanak srpskog naroda na ovim prostorima.

  • Mi Srbi iz Kosovskog Pomoravlja, tačnije iz Kosovske Kamenice okupili smo se večeras da podržimo najveći skup u istoriji Srbije da podržimo našu državu Srbiju, da podržimo našeg predsednika Aleksandra Vučića, da podržimo naše jedinstvo na prostoru KiM i željno iščekujemo da krenemo. Opština Kosovska Kamenica ima tu privilegiju da prva krene na skup u Beograd. Ovaj skup je za nas veoma važan jer politika Aleksandra Vučića garantuje ostanak i opstanak našeg naroda na KiM. Puni smo elana i jedva čekamo da stignemo, kaže Aksić.

Dušan Avramović iz Velikog Ropotova izjavio je da svi kreću složno i ujedinjeno za podršku državi Srbiji i predsedniku.

  • Mi krećemo prvi, složno i ujedinjeno za našeg predsednika i našu državu Srbiju jer Srbi sa KiM znaju da je to jedini put ostanka i opstanka na ovim prostorima, izjavio je Avramović.

Milan Tomić iz Raniluga smatra da je odlazak na skup način da se izrazi zahvalnost predsedniku za sve što čini za KiM.

  • Mi iz Kosovskog Pomoravlja pružamo veliku podršku predsedniku Vučiću i na ovaj način želimo da izrazimo zahvalnost za sve ono što je uradio i što će uraditi za nas na ovim prostorima. Mislim da je to lična obaveza svakog od nas jer bez njega nama nema opstanka ovde, zaključuje Tomić.

Negovan Dimić iz Velikog Ropotova smatra da je podrška predsedniku na skupu podrška opstanku Srba na Kosovu i Metohiji.

Milan Stojković iz Raniluga kaže da ide na skup da pruži podršku predsedniku Vučiću jer podržava njegovu politiku jer je ona garant opstanka Srba na KiM.

Dušan Jevtić iz Velikog Ropotova rekao je da su se okupili u velikom broju da podrže predsednika koji se lavovski bori za srpski narod u Kosovskom Pomoravlju.

Nemanja Ristić iz Raniluga kaže da zahvaljujući predsedniku imaju nadu u bolju budućnost i zato ide da podrži ovaj skup.

U naredna dva sata na desetine autobusa krenuće ka Beogradu iz Raniluga, Ropotova, Klokota i iz Pasjana.

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.