Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

NIKOLI STOJANOVIĆU IZ DOBROTINA OPŠTINA LIPLJAN OBEĆALA POMOĆ PREKO KANCELARIJE ZA KIM

04/03/2024 17:01 Redakcija RTV Puls

DOBROTIN, 3.april – Nikolu Stojanovića iz Dobrotina kome su nepoznati počinioci proteklog vikenda ukrali preko 25 ovaca posetili su predsednik Privremenog organa opštine Lipljan Milan Joksimović, u pratnji saradnika i predsednice oštine Gračanica Ljiljane Šubarić. Joksimović je ovom prilikom obećao pomoć preko Kancelarije za KiM.

Joksimović je prilikom posete istakao da su krađe u opštini Lipljan vrlo učestale i da mu je drago što će Kancelarija za KiM, zajedno sa opštinom, pomoći da se Stojanoviću nadoknadi šteta u vidu kupovine ovaca.

„Danas, kada smo obišli Stojanovića i uverili se u kakvim uslovima živi, videli smo da je u pitanju pravi domaćin i nadamo se da ga ovakvi pritisci neće zastrašiti. Pljačke i napadi su sve učestaliji, ali nećemo dozvoliti da nam na taj način uplaše ljude, domaćine, koji vekovima čuvaju svoja ognjišta. Hvala Kancelariji koja je odmah reagovala i ponudila pomoć Stojanoviću“, rekao je Joksimović.


Izvor i foto: TV Most, fejsbuk/Opština Lipljan

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.