Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

PETKOVIĆ ODGOVORIO RADI TRAJKOVIĆ: NE IZMIŠLJAJTE I NE LAŽITE NAROD

11/24/2022 11:39 Redakcija RTV Puls

BEOGRAD, 24.novembar – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, reagujući na objavu predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković, izjavio da registracija u Raškoj za KM tablice funkcioniše najnormalnije.

Petković je poručio Radi Trajković da ne izmišlja i ne laže narod.

“Ne izmišljajte i ne lažite narod. Srbi će najnormalnije moći da registruju i produže KM tablice. Registracija u Raškoj za KM tablice funkcioniše najnormalnije! To što Vam je žao što smo sačuvali KM tablice i učestvujete u Kurtijevom informacionom ratu, Vama na čast!”, napisao je u objavi na Tviteru Petković.

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković je ranije danas na Tviteru objavila da su postojeće “KM” tablice sačuvane, dok ne isteknu.

“Kancelarija za registraciju i preregistraciju vozila u Raški je ovim dogovorom u Briselu ZATVORENA. Nema više novih registracija na KM oznaku za nova vozila. A postojeće KM tablice su “sačuvane” – dok ne isteknu”, navela je Trajković.

Izvor: TV Most
Foto: Kancelarija za KiM

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.