Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

SRPSKA LISTA POZDRAVILA DOGOVOR IZ BRISELA

11/24/2022 10:42 superadminpuls

SEV. MITROVICA, 24.novembar – Srpska lista pozdravila je dogovor koji je postignut u Briselu, kojim je potvrđeno, kako navode, da KM tablice ostaju u upotrebi, da ih niko neće oduzimati niti će se pisati kazne srpskim građanima koji poseduju vozila sa KM tablicama.

“Želimo da građane obavestimo da će svi vlasnici vozila sa KM tablicama moći normalno da funkcionišu i kada im postojeća registracija istekne moći će da produže važenje registracije KM kao i do sada. Dakle, svi vlasnici vozila sa KM tablicama će moći nesmetano da koriste i produžavaju registraciju za vozila sa KM tablicama”, navela je u saopštenju Srpska lista.

U Srpskoj listi objašnjavaju da postojeće tablice ostaju, i moći će da se produžavaju, a nove se za sada neće izdavati.

“Podsećamo da je naš stav bio da KM tablice ostanu, da se građanima ne oduzima imovina, da se ne pišu nikakve kazne, niti da im se onemogućava sloboda kretanja. Mi smo tražili da KM tablice ostaju, a ne da se njihov broj povećava”, piše u saopštenju Srpske liste.

Izvor I foto: Kosovo Online

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.