Ako želite da čitate svoje članke pre 2022. kliknite na dugme Arhiva Vesti

VUČIĆ: NAJGORI SAM JER NEĆEMO DA BUDEMO SLUGE

03/04/2024 13:35 Redakcija RTV Puls

BEOGRAD, 4.mart – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom pisanja medija u regionu o njegovom govoru održanom u nedelju u Hali Šumice, da su ga proglasili najgorim i da je region zgrožen jer je izjavio da neće da bude sluga nikom drugom osim svom narodu.


Vučić je u video poruci na instagram profilu napisao da je dovoljno je da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželeli.

“Jutros dok gledam novine, gledam izveštaje sa portala koje su mi pripremili saradnici, uočio sam jednu dobru stvar koja više od svega što sam sam izgovorio, govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Od prištinskih medija, naravno gotovo svih ekstremističkih nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu, do ekstremnih islamističkih medija iz Sarajeva, do mnogih drugih, svi su kao oparen skočili, samo zbog toga što sam sinoć govorio u Hali Šumice, i zbog dve stvari, zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog onoga što sam rekao činjenice o platama u regionu gde je Srbija danas prva, u regionu po visini plata, ali i zbog toga što sam rekao da Beograd koji se uvek hvali svojom kosmopolitskom dušom, jeste i srpski grad”, rekao je Vučić.

Vučić i navodi da su ga “Gazeta” i “Slobodna Bosna” napali, zbog toga što je rekao da “hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju i da na faks koji dobijemo odgovorimo sa ‘da gazde’, a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom, osim da služimo svom narodu”.

“Zbog toga sam Hitler, zbog toga sam najgori u regionu i zbog toga je region zgrožen. Narode, građani Srbije, sami zaključite”, rekao je Vučić.


Izvor i foto: Kosovo Online

Preuzimanje i objavljivanje vesti, fotografija i audio/video materijala u produkciji RTV Puls nije dozvoljeno bez saglasnosti autora i navođenja izvora.